Nostin tämän kirjoituksen ylemmäs koska on ilmennyt joitain väärinkäytöksiä. Muistuttaisin edelleen että sääntöjen rikkomisesta tulee seurauksia!!!! Kommunikoiminen ja kaiken a ja o...sellainen mistä ei tiedä niin sitä ei voi ottaa huomioon. Emona minun on puututtava näihin asioihin. Tässä ei nyt ole kyse päivän tai kahden myöhästymisistä vaan ihan muista jutuista.

Olisi muutama asia josta on syytä muistuttaa ja jälleen yleisellä tasolla

Aikatauluista:

Jokaiselle swapille on määritelty viimeinen päivämäärä jolloin swapin pitäisi olla postissa. Koetetaan pysyä siinä!!! Tiedän ihan varsin hyvin että tulee sairastumisia ja muuta elämän sekaisin laittavia asioita. se on vain inhimillistä mutta silloin...ota mahdollisimman pian yhteyttä pariisi tai emoon eli minuun. Jos et pysty hoitamaan swappiasi niin ilmoita siitäkin. Minulla ei ole tapana tuomita ihmisiä...on sen verran tuota elämänkokemusta!!! Eli reilusti vaan yhteyttä niin koetetaan saada swappi asiat kuntoon.

Tarvittaessa suljen seuraavista vaihdoista jos en saa mitään ilmoitusta. Samoin toverikuussa tiputan tarvittaessa pois jos siihen on aihetta. Tällöin pari siirtyy minulle....Ei ole reilua että itse saa paketteja mutta omiaan ei ollenkaan lähetä!!! Väärinkäytöksestä menee tieto myös eteenpäin...eli seuraaville emoille. Näin osallistuminen jatkossakaan ei ole mahdollista.

Postikuluista:

Laittakaa nyt hyvät ihmiset riittävästi postimerkkejä lähetykseenne. Jos ette ole varmoja kulujen määrästä niin kiikuttakaa postiin!!!! Jos tulee lunastusmaksu niin se on EHDOTTOMASTI korvattava parille!!!!! Mikäli joudutte lunastamaan lähetyksen...ottakaa yhteyttä pariinne. Minulle myös mielellään tieto mahdollisten väärinkäytösten ehkäisemiseksi (varsinkin jos pari ei meinaa korvata) . Jos ei ole varaa postikuluihin niin silloin on parempi jättää osallistuminen väliin.

Palautteesta: Edelleen toivon että asiat hoidetaan yksityisesti eikä haukuta ketään blogissa. Anna parillesi mahdollisuus korjata virheensä. Tarvittaessa hieman joustoa, kiitos!!! Minuun voi aina ottaa yhteyttä.

Mukavaa swappailua:o)!!!